Την 11η Φεβρουαρίου συναντηθήκαμε μετά από αίτημά μας με τον κο Φ. Σπανό , Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, για να του παρουσιάσουμε την Προκήρυξη για τον 1ο ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , που θα γίνει από 23 έως 27 Απριλίου.
Ως γνωστόν και οι δύο πορείες των Εξοδιτών διέρχονται από την Δωρίδα. Εφέτος θα τρέξουμε επάνω στα χνάρια του μεγάλου σώματος των Μεσολογγιτών προγόνων μας, οι οποίοι περπάτησαν έως την Γλυφάδα και από εκεί μέσω των Τροιζονιών πέρασαν στο Αίγιο.
Ο κος Σπανός επανέλαβε την υποστήριξή του για την οργάνωση των ΔΡΟΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θυμίζοντας, ότι από τον Αύγουστο τους έχει θέσει υπό την αιγίδα του. Υποσχέθηκε μάλιστα, ότι θα περιμένει τους δρομείς για να τους χαιρετίσει στα Τροιζόνια.
Εξ άλλου παρουσιάσαμε στον Περιφερειάρχη τον προϋπολογισμό για τον 1ο ΔΡΟΜΟ και υποσχέθηκε, ότι θα συμβάλει στην κάλυψη των σχετικών εξόδων.
Από πλευράς μας στην αποστολή μετείχαν οι Κ. Καρκανιάς, Γιάννης Τασσιόπουλος και Γιώργος Διαμαντής.

